ARTICLES D'ANÀLISI TRANSACCIONAL


Prement sobre els ARTICLES que segueixen, ampliaràs la informació sobre cadascun. I d'altra banda, si estant en cada article o en qualsevol lloc d'aquesta secció, prems el botó dret del mouse, s'obrirà una finestra on pots veure tots els articles que hi ha, podent accedir a qualsevol per tenir més informació. I fins i tot, al final de la secció pots demanar els articles que vulguis complets només indicant el número que porta'n, que t'enviaré per e-mail. Només et demano que si els utilitzes d'alguna manera, atès que són de la meva propietat intel·lectual, esmentis la meva autoria.


16. "El enfoque integral de Ken Wilber y el Análisis Transaccional". Publicat originàriament en espanyol en el nº 62 de la Revista de Análisis Transaccional y Psicología Humanista, en el 2010, editada per l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT.

15. "El contraguión de Albert Ellis: Su influencia en la terapia racional emotiva conductual". Publicat originàriament en espanyol en el nº 61 de la Revista de Análisis Transaccional y Psicología Humanista, en el 2009, editada per l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT.

14. "Sobre los impulsores del miniguión: Su fundamento en cualidades personales a recuperar". Publicat originàriament en espanyol en el nº 60 de la Revista de Análisis Transaccional y Psicología Humanista, en el 2009, editada per l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT.

13. "Sobre el Niño Retraído: Otro estado del yo apropiado, además del Niño Sumiso y el Niño Rebelde". Publicat originàriament en espanyol en el nº 59 de la Revista de Análisis Transaccional y Psicología Humanista, en el 2008, editada por l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT.

12. "¿Qué siento al decir "es lo que siento": Ser más auténticos distinguiendo los sentimientos transferenciales". Publicat originàriament en espanyol en el nº 57 de la Revista de Análisis Transaccional y Psicología Humanista, en el 2007, editada per l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT. Inclou un Cuestionamiento sobre el aquí y ahora gestáltico.

11. "Sobre el modelo funcional de primer orden de los estados del yo". Publicat originàriament en anglès en el nº 87 de EATA Newsletter, d'Octubre de 2006, de la European Association for Transactional Analysis - EATA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 57, editada per l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT.

10. "Las instancias freudianas, los órganos psíquicos y los estados del yo". Publicat originàriament en anglès en la revista Transactional Analysis Journal - TAJ de Enero de 2006 (vol. 36, nº 1), editada per l'International Transactional Analysis Association - ITAA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 57, editada per l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT.

9. "Psicoterapia de los estados del yo en análisis transaccional". Publicat originàriament en espanyol en el 6º Congrés Virtual de Psiquiatria, Interpsiquis 2005.

8. "Substrato neurológico de los estados del yo básicos". Publicat originàriament en anglès a la revista TAJ de Gener de 2005 (vol. 35, nº 1), editada per l'ITAA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 53, editada per l'Asociación Española de Análisis Transaccional - AESPAT.

7. "Análisis Transaccional y Musicoterapia Autorrealizadora, una armoniosa integración". Es tracte de la ponència sobre el tema presentada per Conxa Trallero Flix en el XII Congreso Español de Análisis Transaccional de 2004, publicada despréscom article a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 53, de l'AESPAT.

6. "Tres estados del yo básicos: el modelo primario". Publicat originàriament en anglès a la revista TAJ d'Abril de 2003(vol. 33, nº2), editada per l'ITAA. Es tracte d'un número especial sobre els concepte centrals de l'Anàlisi Transaccional. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 53, de l'AESPAT.

5. "En apoyo del modelo funcional de segundo orden". Aquest article es continuació de "Los estados del yo y las tres funciones básicas". Publicat originàriament en anglès a la revista TAJ de Julio de 2002 (vol. 32, nº3), editada per la ITAA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 50, de l'AESPAT.

4. "Los estados del yo y las tres funciones básicas". Publicat originàriament en anglès a la revista TAJ de Julio de 2002 (vol. 31, nº3), editada per la ITAA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 47, de l'AESPAT.

3. "Un análisis integrador de los modelos de los estados del yo". Publicat originàriament en anglès a la revista TAJ de Octubre de 1997 (vol.27, nº4), editada per la ITAA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 43, de l'AESPAT.

2. "Diferenciando nuestros rasgos naturales con caricias atributivas". Publicat originàriament en anglès a la revista TAJ de Julio de 1994 (vol.24, nº3), editada por la ITAA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol a la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 35, de l'AESPAT.

1. "El aislamiento: una forma básica de adaptación positiva y negativa, además de la sumisión y la rebeldía". Publicat originàriament en anglès a la revista TAJ de Abril de 1986 (vol.16, nº 2), editada per la ITAA. En el esmentat article consto com Jorge Oller-Vallejo. Després ha estat publicat en espanyol en la revista Análisis Transaccional y Psicología Humanista, nº 16, de l'AESPAT. També ha estat traduït i publicat en francès i alemany.


PUC ENVIAR-TE
ELS ARTICLES QUE VULGUIS

ENVIAR